I need help please Stuck loading into game

======= NOTICE FOR HELP =======

What happened: Last night I restarted as a freelancer. During tutorial begin part of mission server disconnected me. Reconnected and fell to F1 planet and was unable to complete quest line. And kept randomly getting disconnected from server every 30 minutes or so but random. Today I restarted again as freelancer so i could actually do the quests. And again would get random disconnects but was able to complete begining quests during it. Just a few moments ago was disconnect again randomly while i was in my newly built ship near the mall of F1. But now when I try to reconnect after loading im stuck at empyrion splash screen typically where you would load in after message awaiting server approval. I can hear in game chimes etc but only see the horizon splash screen. In previous days before becoming a freelancer would rarely get disconnected from game since freelancer its all the time. Connected to another server just fine aswell as single player. I am only stuck loading into HWS.
Player(s) with issue: D A
Server: NA
Time (cb:time): 1:30EST
Playfield: Freelancer Cryo F1
Structure Name(s): Write here
Structure ID(s): Write here
How can we help you now: Seems im stuck and cant load in properly

latest log

Platform assembly: D:\Games\Steam\steamapps\common\Empyrion - Galactic Survival\Empyrion_Data\Managed\System.Xml.dll (this message is harmless)

Unloading 388 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 3604.
Total: 2.031326 ms (FindLiveObjects: 0.061732 ms CreateObjectMapping: 0.075483 ms MarkObjects: 1.715641 ms DeleteObjects: 0.178176 ms)

15-18:40:21.002 13_40 -LOG- Local player 76561198044011225/'D A’
15-18:41:27.503 13_41 -LOG- Connecting to server HWS NA |Season II|Custom Universe|Story|Active|PvPvE|Mods…
6597:IOCR, ID_OPEN_CONNECTION_REQUEST
15-18:41:27.819 13_41 -LOG- Steam: GetAuthSessionTicket for player 76561198044011225: 2
15-18:41:28.010 13_41 -LOG- Connected to server [EAC.ConnReset]
15-18:41:28.030 13_41 -LOG- Window ‘WaitingMessage’ is already open
15-18:41:28.030 13_41 -LOG- Starting Client game. Local player 76561198044011225/'D A’
15-18:41:28.039 13_41 -LOG- EAC: Pushing 24 bytes from dedi to EAC
15-18:41:28.053 13_41 -LOG- EAC: Popped 24 bytes for dedi (seq 0)
15-18:41:28.212 13_41 -LOG- EAC: Pushing 24 bytes from dedi to EAC
15-18:41:28.215 13_41 -LOG- EAC: Popped 24 bytes for dedi (seq 1)
15-18:41:28.407 13_41 -LOG- EAC: Pushing 64 bytes from dedi to EAC
15-18:41:28.421 13_41 -LOG- EAC: Popped 252 bytes for dedi (seq 3)
15-18:41:28.426 13_41 -LOG- EAC: Popped 24 bytes for dedi (seq 4)
15-18:41:28.426 13_41 -LOG- EAC: Popped 3 messsages in a row
15-18:41:28.613 13_41 -LOG- EAC: Pushing 24 bytes from dedi to EAC
15-18:41:28.613 13_41 -LOG- EAC: Pushing 24 bytes from dedi to EAC
15-18:41:29.203 13_41 -LOG- Save game version Alpha 7.0.1, Build 1302
15-18:41:33.560 13_41 -LOG- EAC: Pushing 256 bytes from dedi to EAC
15-18:41:33.560 13_41 -LOG- EAC: Pushing 252 bytes from dedi to EAC
15-18:41:33.574 13_41 -LOG- EAC: Popped 24 bytes for dedi (seq 5)
15-18:41:33.574 13_41 -LOG- EAC: Popped 24 bytes for dedi (seq 6)
15-18:41:33.574 13_41 -LOG- EAC: Popped 204 bytes for dedi (seq 8)
15-18:41:33.574 13_41 -LOG- EAC: Popped 4 messsages in a row
15-18:41:33.701 13_41 -LOG- LogFlags = 0
15-18:41:33.702 13_41 -LOG- Connected to server. Game name: ‘HWS 7’. Loading playfield Cryo F1…
15-18:41:33.793 13_41 -LOG- Loading playfield 'Cryo F1’
15-18:41:38.112 13_41 -LOG- Playfield ‘Cryo F1’ with seed 717 loaded.
WARNING: Shader Unsupported: ‘Hidden/Dof/DX11Dof’ - Pass ‘’ has no vertex shader
WARNING: Shader Unsupported: ‘Hidden/Dof/DX11Dof’ - Setting to default shader.
Platform assembly: D:\Games\Steam\steamapps\common\Empyrion - Galactic Survival\Empyrion_Data\Managed\Boo.Lang.dll (this message is harmless)
15-18:41:41.025 13_41 -LOG- Window ‘FullTexture’ is already open
15-18:53:08.293 13_53 -LOG- Disconnect clicked by user
15-18:53:08.590 13_53 -LOG- Got disconnected from server: Disconnected
15-18:53:08.590 13_53 -LOG- Steam: CancelAuthTicket 2, disconnect reason: Disconnected
15-18:53:08.592 13_53 -LOG- Disconnected from server [ConnRes]
15-18:53:08.593 13_53 -LOG- Playfield saving
15-18:53:08.875 13_53 -LOG- Unloading playfield 'Cryo F1’
Unloading 5 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 2)

Unloading 21262 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 199682.
Total: 343.107576 ms (FindLiveObjects: 10.855881 ms CreateObjectMapping: 21.309768 ms MarkObjects: 164.921328 ms DeleteObjects: 146.020012 ms)

15-18:53:36.654 13_53 -LOG- Window ‘FullTexture’ is already open
15-18:53:37.676 13_53 -LOG- Starting SP/MP game
15-18:53:38.156 13_53 -LOG- Started a new game
15-18:53:44.406 13_53 -LOG- Loading playfield 'Akua’
15-18:53:46.767 13_53 -LOG- Playfield ‘Akua’ with seed 354237 loaded.
15-18:53:47.023 13_53 -LOG- Window ‘FullTexture’ is already open
15-18:53:47.089 13_53 -LOG- Window ‘Respawn’ is already open
15-18:53:54.437 13_53 -LOG- Window ‘OverlayHelmet’ is already open
15-18:53:54.439 13_53 -LOG- Weather: CloudsLight
15-18:54:40.088 13_54 -LOG- Disconnect clicked by user
15-18:54:40.112 13_54 -LOG- Got disconnected from server: Disconnected
15-18:54:40.114 13_54 -LOG- Disconnected from server [ConnRes]
15-18:54:40.114 13_54 -LOG- Playfield saving
15-18:54:40.116 13_54 -LOG- Window ‘OverlayHelmet’ is already open
15-18:54:40.582 13_54 -LOG- Unloading playfield 'Akua’
Unloading 1 Unused Serialized files (Serialized files now loaded: 2)

Unloading 2537 unused Assets to reduce memory usage. Loaded Objects now: 199711.
Total: 338.886640 ms (FindLiveObjects: 9.106593 ms CreateObjectMapping: 22.467768 ms MarkObjects: 182.356274 ms DeleteObjects: 124.955419 ms)

15-18:55:01.893 13_55 -LOG- Connecting to server HWS NA |Season II|Custom Universe|Story|Active|PvPvE|Mods…
6597:IOCR, ID_OPEN_CONNECTION_REQUEST
15-18:55:02.173 13_55 -LOG- Steam: GetAuthSessionTicket for player 76561198044011225: 4
15-18:55:02.367 13_55 -LOG- Connected to server [EAC.ConnReset]
15-18:55:02.368 13_55 -LOG- Window ‘WaitingMessage’ is already open
15-18:55:02.368 13_55 -LOG- Starting Client game. Local player 76561198044011225/'D A’
15-18:55:03.560 13_55 -LOG- Save game version Alpha 7.0.1, Build 1302
15-18:55:07.956 13_55 -LOG- LogFlags = 0
15-18:55:07.956 13_55 -LOG- Connected to server. Game name: ‘HWS 7’. Loading playfield Cryo F1…
15-18:55:07.977 13_55 -LOG- Loading playfield 'Cryo F1’
15-18:55:09.305 13_55 -LOG- Playfield ‘Cryo F1’ with seed 717 loaded.
15-18:55:10.855 13_55 -LOG- Window ‘FullTexture’ is already open

Ok fixed now was able to log in fine. After many many attempts. But soon after continued getting disconnected but can log in.

Sorry for delay, Ive been afk for a couple of hours then a bit of a back log to sort. Let me know if you need any help.

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.