My ship mixed with each other. (CV,SV,HV) AGAIN?

======= NOTICE FOR HELP =======

What happened: I did Cross Server Warp NA to EU, after which CV HV SV mixed with each other.
Player(s) with issue: Latva Laho
Server: EU
Time (cb:time): 16:26
Playfield: CSW
Structure Name(s): Plan B, Sotakone, Pora
Structure ID(s): 10505879, 10505878, 10505877
How can we help you now: I just got the SV off the boat at this time, but I did not get HV (Sotakone, 10505878) if Admin could help again.
What could this now cause ships to get tangled with CSW?
And the character’s oxygen tanks empty every jumping.
Is there a bug in the CV and how can it be checked and repaired?
Previous ticker of the same situation EU to NA, link after picture.

https://cdn.discordapp.com/attachments/377870390812344321/398860056109645834/HWS_7_2018-01-05_17-26-33.png

and sorry my language :slight_smile:

Did you move the ship maybe before the process had completed? ill sort it and ask @jascha to have a look

Make sure not to move so fast before or especially while doing csw:start

My speed is 0.0, not moving.

Ok, same again Latva, HV is at HWS Garage on FL HQ (EU) :slight_smile:

Thanks again :slight_smile:
But how i can make csw-jump ??
My old CV working right, but that new…every time bug :frowning:

Absolutely no clue Latva, its only happening to you it seems. We can only cross our fingers and pray for your next jump! :):wink:

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.