Vote rewards 2 and 3

support

#1

======= NOTICE FOR HELP =======

What happened:
=> I have not received my vote rewards from the last time I posted for na and eu and this time I did not receive my rewards from the eu only.

Player(s) with issue:
=> Snowman

Server:
=> na eu - eu

Time (cb:time):
=>

Playfield:
=>

Structure Name(s):
=>

Structure ID(s):
=>

How can we help you now:
=> Can I pls receive my rewards.


#2

Almost sounds you are the alt account of @Jeeves :stuck_out_tongue:

For 100+ other it works great. But you guys have something strange going on.

What browser are you guys using?
Did you clear your recent HWS Cache??

Press CTRL + SHIFT + DEL please.
I’m lost but I really want to stop this manual time waster with your help.


#3

I am using firefox.
How do I clear the hws cache?
ctrl+shift+del didn’t work on firefox like it does on IE so I did it manully in the options.


#4

CTRL + SHIFT + DEL is an universal shortcut which (should) work.
image

But good you cleared it manually.

Same advice for you as I gave for Jeeves: please wait full real 24 hours until you click on Claim reward again. Somehow the API is not catching up for you two - for whatever crazy reason.

IDEALLY you would make a video from the whole process (or @Jeeves). From the very first login to HWS Connect to your path of claiming the vote reward.
I want to understand your… pattern, because again: it Works for others and me!
Quite frustrating.


#5

This topic was automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.