Looking for CZ/SK faction

Ahoj, jsou tu nějací CZ/SK hráči, kteří by chtěli hrát společně? Aktuálně hraji solo, ale na nějaké výpravy za zlatem by bylo lepší hrát ve vícero lidech. Dejte vědět.
M.

Tak co? Nikdo nechce?

Ahoj. Pôvodne som hladal nejaký cz/sk server na SE, ale všetký snahy ztroskotali a nejak som sa dopracoval na empyrion online a po chvilke pátrania, našiel toto miesto. Nevím nic o tejto hre, pozrel som si jeden krátky tutoriál a začal stahovat. Trošku ma mrzí, že cz/sk komunita neni velká, ale každopádne mám zájem o spoločné hranie, eng mi moc nejde. :slight_smile:

my Google Translate.
Hi, are there any CZ / SK players who would like to play together? I am currently playing solo, but it would be better to play in a few people for some gold tours. Let me know.
M.

So what? Nobody wants?

Hello. Originally I was looking for some cz / sk server on SE, but all the efforts failed and somehow I got to the empyrion online and after a while searching, found this place. I don’t know anything about this game, I looked at one short tutorial and started downloading. I’m a little sorry that cz / sk community is not big, but in any case I am interested in playing together, eng not much.

end of my Google translation

love boss

většina lidí na serveru typu angličtina

end Google translation